Pussy lounge - New Years Resident Rumble

Tom Van Tongerloo & Nick Storms, woensdag 07 januari 2015, 15:29 uurAfgelopen zaterdag 3 januari stond het evenementencomplex Central Studios in Utrecht weer helemaal in het teken van de opzwepende freestyle beats van de New Years Resident Rumble. Met de nieuwjaarskater nog maar net achter de rug, trapte B2S hier het jaar af met één van hun best draaiende concepten, namelijk Pussy lounge. Met de Hangover Cure als thema van vorig jaar, waren het dit maal de residents die het publiek eindeloos mochten entertainen. Duizenden liefhebbers van het genre tekenden vanaf het eerste uur present en zo was ook deze editie in een mum van tijd uitverkocht. Are you ready to rumble?
De Pussy lounge residents waren er alvast helemaal klaar voor. Na hun grote succes op de XXL-editie, stonden ze hier weer samen op het podium. De Rumble area mocht tevens een nieuwe resident verwelkomen om de Pussy lounge familie te vergroten en te versterken. Wie deze vijfde resident is, kom je verderop in het verslag te weten. Voorts deden gevestigde waarden en nieuw opkomend talent de tweede area, de Hangover Cure, alle eer aan met een heerlijke freestyle mix pur sang.


In de startblokken vonden we Francois, die de zaal mocht warm draaien in aanloop naar de residents. Als fervent aanwezige dj op Pussy lounge en met zijn jarenlange ervaring, kreeg hij al snel een groot deel van het aanwezige publiek op sleeptouw. Hij deed zijn uiterste best om zowel de hedendaagse knallers als de hits uit het verleden vlot te laten passeren. The Past, The Present, The Future kwam dan ook op het gepaste moment voorbij. De zaal stroomde langzaam maar zeker vol en MC Ruffian maakte van de gelegenheid gebruik om het publiek te vragen wie er naar alle B2S evenementen zal gaan in 2015. Een mooie aanzet en zo werd het 'Resident Rumble' tijd.
Klokslag middernacht deed de eerste resident zijn intrede achter de dj booth, namelijk Ruthless. Zijn intro bestond uit het refrein van All about that bass van Meghan Trainor, gevolgd door zijn nieuwste nummer Paranoia dat hij samen met LNY TNZ en Jebroer tot stand bracht. Mocht 'jump' nog van deze tijd zijn, dan zouden de nummers Hit my beat van Candyman en On the floor van Dj Felix Project dé floorfillers van de avond zijn.
Toch wisten ze in de smaak te vallen bij het publiek. Naast wat eigen werk en classics, wist Ruthless de menigte te entertainen met een stevige remix van een recent dance nummer. Denk hierbij maar aan I love it van Icona Pop en Bad van David Guetta & Showtek. Tot slot kreeg Mark with a K de nodige aandacht tijdens zijn set door nummers als Something more en Moneyshaker.


De Resident Rumble zou niet de Resident Rumble heten als er geen versterking op komst was. Steve Sweet aka The Darkraver kwam een handje helpen. Ook Darkraver koos voor een trage intro, welke helemaal op zijn lijf geschreven was. CoCo van O.T. Genasis past volledig bij het freestyle concept van Pussy lounge en bracht de dames in hogere sferen om wat sexy moves te doen. In tussentijd vlogen opgeblazen plastic champagneflessen door het publiek.
Beide heren wisten maar al te goed waarom het publiek er was en bespeelden hen tot in de puntjes met hun ervaring. Van de Bacardi Song tot Face Down, Ass Up en van Cocaine MF tot Smack My Bitch Up. Alles passeerden vlot de revue, waarbij de titels boekdelen spraken. Van MC Ruffian kregen we mee dat de aanwezige gast Nosferatu een verzoeknummer had gekozen, namelijk Mayday Dream (Bonzai Tribute) van Coone & Deepack.


In de tweede area, de Hangover Cure, stonden GJ Warez & Dave, gevolgd door de heren van Dutch Movement. Deze laatste wisten het tempo aardig op te krikken met nummers als Earthquake van Coone, Can't Hold Us (Remix) van Macklemore en MF Gangsta van Pavo & Zany. De indeling van deze area was zeer fraai. Het leek wel alsof je in een omvangrijke ballroom stond met de enorme kroonluchter, die als boegbeeld midden in de zaal hing. Deze gezellige zaal lokte vooral de eerste helft van de avond veel gegadigden.
Bij Dr. Rude stond de zaal afgeladen vol en al snel werd duidelijk wat de reden hiervan was. Naast de sexy dames die op geregelde tijdstippen voorbij flitsten, was zijn set er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Hij zette de toon met zijn nieuwe Harddrop sound in combinatie met de nodige freestyle invloeden. Zijn tracklist was uitmuntend, waardoor zijn performance zeker tot één van de betere van de avond geteld mag worden. Something More van Mark with a K, Just as Easy, Arise, The last Night Ever, FTS, Back in The Days, Ordinary Life, Wake Up, In my House, Nobody Said it was Easy en ga zo nog maar even door. Een heldenset van het prille begin tot het bittere einde, waarbij je zag dat Dr. Rude zichzelf ook voortreffelijk vermaakte. Afsluiten deed hij in stijl door het aantal bpm's op te voeren met o.a. Seven van E-Force.


In de mainhall was ondertussen de derde resident achter de dj booth gekropen. Met Paul Elstak is het altijd feest. Hij koos niet voor een trage intro, zoals zijn collega residents, maar ging meteen stevig van start met een gepast nummer S.E.X.. Onder het publiek werden intussen gigantische kleurrijke handschoenen uitgedeeld met als opschrift 'We love Freestyle', 'Pussy Power' en 'Face Down, Ass Up'. Hierdoor kreeg je een prachtig zicht van de zaal en de uitbundige sfeer die er heerste. De nummers Last Night Ever, We Could Be Heroes en Ard und Jorn's 16 werden dan ook luidkeels meegezonden. Ook de voetjes kregen het zwaar te verduren bij het horen van Stampuhh!.
Het moment waarop iedereen had gewacht was aangebroken, de bekendmaking van de nieuwe resident. MC Ruffian had zijn mond reeds voorbij gepraat in de virtuele wereld en bood hierbij dan ook zijn excuses aan bij de organisatie. Toch vloog het dak eraf wanneer hij bekend maakte dat The Viper de resident familie ging uitbreiden. Onder leiding van heel wat vrouwelijk schoon werd hij naar het podium geloodst om zijn intrede te maken. Hij was duidelijk in zijn nopjes. Of dit kwam door al de vrouwelijke rondingen die aanwezig waren op het podium of door het warme welkom van het publiek, laten we graag in het midden.


Wat volgde was een ware hitjesparade van de residents, waaronder Komt ie dan, Braincracking, Lose my Mind, Bolivia, Can't stop Raving, Thunder, Spacer en nog vele meer. Met The Viper die nu tot één van hen behoort, werd het freestyle en happy hardcore gehalte nog maar eens in de verf gezet. Zijn toevoeging aan de Pussy lounge familie is dus zeker een meerwaarde. Naar het einde toe mochten we rekenen op een verhoging van het aantal bpm's. Een nummer waarmee we de avond afsloten was Never fall asleep van Evil Activities.
B2s blijft zichzelf overtreffen. Dat is nogmaals bewezen met deze editie van Pussy lounge - New Years Resident Rumble. Het sexy entertainment, de vele gadgets, CO2-blasts, confetti en slingers waren allemaal aanwezig en zorgden voor de ultieme beleving samen met de freestyle beats van de residents. Het jaar 2015 werd bij dezen alvast zeer goed ingeluid. Samengevat: voor alle gekheid op een stokje, moet je op Pussy lounge zijn!


dit content onderwerp is van Liquid-Motion
( https://liquid-motion.nl/e107_plugins/content/content.php?content.1391 )


Opbouwtijd: 0.0309 sec, 0.0054 van dat voor queries. DB queries: 19. Geheugengebruik: 982,800B